Martine Vos - onze nieuwe fractieondersteuner

102-DSC_8539.JPGdinsdag 22 december 2020 16:45

Mijn naam is Martine Vos en ik ondersteun sinds november de CU steunfractie Dalfsen. Ik ben geboren in Amersfoort (1970) en heb daar tot 2004 gewoond. In 2004 ben ik getrouwd met Jan en hebben wij enkele jaren in Zwolle gewoond en vanaf 2007 wonen wij in het mooie Dalfsen. Sinds 2010 zijn wij de trotse ouders van Stijn die op basisschool De Vuursteen zit.

De lente en de herfst zijn mijn favoriete jaargetijden, dan ben ik graag buiten voor een wandeling, fietstocht, of gewoon lekker bezig in de tuin. In de winter staan deze activiteiten op een laag pitje en blijft het vooral bij lezen en vind ik het leuk om zo nu en dan achter de naaimachine te kruipen (beginneling).

Voordat ik de steunfractie ondersteunde had ik mij niet eerder verdiept in de lokale politiek maar realiseer me nu dat er veel bij komt kijken. In de korte tijd heb ik al veel thema’s voorbij zien komen. Thema’s die mijn persoonlijke belangstelling hebben zijn: gezondheidszorg, armoedebestrijding en onderwijs. Het is leerzaam en leuk om op deze manier een inkijkje te krijgen in de gemeentelijke politiek.

« Terug