Kandidaten op pad met een heel mooi programma

CU.jpgzaterdag 05 februari 2022 09:51

31 januari, een datum die al ruim een half jaar geleden dik onderstreept in de agenda staat van bestuursleden van plaatselijke politiek partijen. Ook in die van uw plaatselijk ChristenUnie bestuur. Volgens de kieswet moet op deze dag de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen worden aangeleverd. Nou en, zult u wellicht denken, even op de fiets naar het gemeentehuis met een lijstje kandidaten en de klus is geklaard. De afgelopen maanden is me helaas gebleken dat de praktijk wat ingewikkelder is. Samen met secretaris Feike Nijburg voelde ik me een echte verzamelaar. Een verzamelaar van handtekeningen, identiteitsbewijzen, instemmingsverklaringen etc. etc. Het resultaat mag er echter zijn. We zijn trots op onze twintig kandidaten voor de komende verkiezingen. Een goede afspiegeling van onze achterban onder aanvoering van onze nummer 1 Rietje Lassche. Ongetwijfeld zult u kandidaten van de lijst de komende weken zien op de verkiezingsborden bij de belangrijkste invalswegen van de verschillende kernen.

Bovendien een lijst met kandidaten die op stap gaan met een gedegen verkiezingsprogramma. Hieraan is de afgelopen weken ook de laatste hand gelegd. Gedegen, constructief en met aandacht voor de situatie en wensen in de verschillende kernen. Ik nodig u uit hiervan kennis te nemen op onze website waar u het uitgebreide programma vindt, maar ook een zeer toegankelijke samenvatting. De komende weken zullen de kandidaten de belangrijkste punten onder de aandacht brengen bij de inwoners van onze gemeente. Voor een goed resultaat hebben we ook u nodig als lid of sympathisant van de ChristenUnie. Daag uw buren eens uit om kennis te nemen van ons ChristenUnie programma en hun stem in maart uit te brengen op één van onze kandidaten.

Klaas Korterink,
Voorzitter ChristenUnie Dalfsen

Ontvangst verkiezingsprogramma

Foto: Lijsttrekker Rietje Lassche ontvangt van onze voorzitter Klaas Korterink de samenvatting van het verkiezingsprogramma. Hiermee kunnen alle kandidaten op pad.

Het nieuwe verkiezingsprogramma voor 2022-2026

Geloven in Dalfsen

De samenvatting en het hele programma is te lezen op https://dalfsen.christenunie.nl/verkiezingsprogramma-2022-2026

« Terug