Van het afdelingsbestuur

maandag 13 juli 2020 16:45

We staan aan het begin van het zomerreces. Een periode om weer bij te tanken na enerverende maanden. We wensen als afdelingsbestuur onze plaatselijke fractie deze welverdiende rust van harte toe. Er is – ook in coronatijd – door hen veel werk verzet. In de afgelopen weken kon Michiel Veldman helaas door ziekte niet deelnemen aan het raadswerk. We wensen hem een voorspoedig herstel toe en danken de beide andere raadsleden (Rietje Lassche en Luco Nijkamp) en ons lid van steunfractie Dick van Gelder, die de werkzaamheden van Michiel hebben overgenomen.

Om u als lid van de CU meer te kunnen betrekken bij lokale activiteiten, roepen wij u op in de CU-website uw ledengegevens bij te werken. U kunt hier bijvoorbeeld uw deskundigheid aangeven en voor welke onderwerpen u belangstelling heeft. Deze informatie biedt ons de mogelijkheid u nauwer te betrekken bij deze onderwerpen.

Tot slot, in de afgelopen maanden is het bestuur ook weer op volle sterkte gekomen en bestaat nu uit de volgende personen;

-              Klaas Korterink, voorzitter

-              Feike Nijburg, secretaris

-              Reinder Steendam, penningmeester

-              Jan Sjirk Rodenboog

-              Gert Jan Veldkamp

-              Evert Goldsteen

We hebben afscheid genomen van secretaris Jenny ten Brinke en danken haar voor haar inzet in de afgelopen jaren.

« Terug