Agenda ledenvergadering

CU.jpgvrijdag 02 februari 2024 10:32

Woensdag 14 februari 2024 om 20.00 uur
Locatie: GBS De Planthof, Kon. Julianalaan 96, 7711 KP Nieuwleusen

AGENDA

  1. Opening
  2. Vaststelling agenda
  3. Vaststelling algemeen jaarverslag 2023
  4. Vaststelling financieel jaarverslag 2023
  5. Bestuurssamenstelling
  6. Terugblik fractievoorzitter Rietje Lassche
  7. Onderwijs in Dalfsen
  8. Afsluiting bijeenkomst gevolgd door informeel samenzijn onder genot van hapje en drankje

Toelichting op agenda

We starten deze vergadering met een aantal huishoudelijke zaken zoals het algemeen jaarverslag, financiën en bestuurssamenstelling.

Vraagt u zich af waar de CU-leden van de gemeenteraad zich de laatste tijd mee hebben bezig gehouden in hun raadswerk? Wilt u weten welke belangwekkende onderwerpen de komende tijd in de gemeenteraad worden behandeld? Dan mag u de terugblik door onze fractievoorzitter Rietje Lassche niet missen.

We hechten aan goed onderwijs in de gemeente Dalfsen. In ons laatste verkiezingsprogramma besteedden we hier volop aandacht aan.

Citaat Verkiezingsprogramma. Onderwijs is divers en dichtbij. Identiteitsgebonden onderwijs blijft beschikbaar. Samenwerken en afstemmen tussen opvang en onderwijs is belangrijk, met ruimte voor ieders eigenheid. Schoolgebouwen zijn duurzaam en schoon. Verkeersveiligheid rond scholen heeft veel aandacht. Een concentratie van scholen moet niet te groot worden zodat eigen identiteit, herkenbaarheid en veiligheid gewaarborgd blijven. Een maximum van 400 leerlingen vinden we een goede maat.

De huisvesting van onze scholen is een actueel thema. Wim Lengkeek zal ons meenemen in de achtergronden van onderwijshuisvesting. Onze raadsleden zullen reflecteren op de huidige situatie en verwachte ontwikkelingen. Graag vernemen wij over dit onderwerp ook uw mening, zodat we die in onze afwegingen mee kunnen nemen.

Met vriendelijke groet,

Klaas Korterink
(voorzitter ChristenUnie Dalfsen)

« Terug